Om os

Bestyrelsen og vedtægter


Nørrebro Musicalteater valgte på foreningens 3. generalforsamling 12. maj 2018 følgende bestyrelse:


Henrik Friis Madsen formand, kunstnerisk leder & fundraiser

Aya Tina Lerche Culmsee næstformand & PR

Pernille Silke Hansen Kasserer, kostume og rekvisitkoordinator

Tobias Thorsted Kostume- og rekvisitansvarlig

Sofie W. Poulsen Medlemskontakt

Amira Laursen Facility manager

Johanne Wainø Topsøe-Jensen Suppleant


foreningens vedtægter kan findes her:

Nørrebro Musicalteater


Foreningen er for amatører, men målet er, at give de etablerede københavnske teatre kamp til stregen ved at give talentfulde unge mellem 18-30 år, som måske ikke har været gennem sceneverdenens nåleøje, mulighed for at bære helt store opsætninger.


Deltagerne, som måske har fået blod på tanden som hovedrollen i gymnasiets eller højskolens musical, vil opleve suset ved de helt store opsætninger på Nørrebro Musicalteater, med fuldt orkester, stort ensemble og styr på detaljerne.


Fra januar 2017 har foreningen opført musicalforestillinger hver forårs-og efterårssæson på eksisterende scener på Nørrebro og omegn, med store musikalske og dramatiske ambitioner.


Fællesskabet om musical-genren, lysten til at løfte en forestilling i flok, og viljen til at røre publikum gennem performance er helt centralt for os i Nørrebro Musicalteater. Fællesskabet som bliver skabt omkring musicalopsætninger ser vi som værende helt specielt, og Nørrebro Musicalteater er en forening hvor alle er inviterede.


Du er altid velkommen til at sende os en mail på info@norrebromusicalteater.dk, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Nørrebro Musicalteater © 2018  |  kontakt: info@norrebromusicalteater.dk |  følg os på facebook & Instagram