Oktober 2019

CABARET

Nørrebro Musicalteater afholder audition til musicalen ”Cabaret” af John Kander og Fred Ebb

lørdag d. 1/12 og søndag d. 2/12 kl. 10-20 for alle unge mellem 18 og 30 år.

 

Vi søger skæve, skøre, sjove og ekstroverte typer i alle størrelser, så hold dig ikke tilbage fra at tilmelde dig audition.

 

Nørrebro Musicalteaters produktion af ”Cabaret” skal opføres i alt 9 gange i perioden 16.-27.oktober 2019 i teatersalen i Kulturhuset Indre By.

 

Prøveperioden er januar til oktober 2019 med prøver hver tirsdag og onsdag aften.

Audition finder sted i aulaen på Lundehusskolen, Lersø Parkallé 152, 2100 København Ø.

Tilmelding til audition skal ske via nedenstående formular senest den 10.november 2018.

 

I formularen nedenfor bliver du bedt om at skrive hvilken rolle du søger. På nedenstående link kan du se en oversigt over roller og ensembleroller i forestillingen, samt oversigt over prøveperiode og forestillinger.

 

 

 

 

 

Selvom du går til audition på én eller flere specifikke roller, er det muligt at vi caster dig til en anden rolle i stedet. Alle roller, såvel hovedroller som ensemble-roller er vigtige, og uanset hvad du får tilbudt, vil der være mange opgaver at gå ombord i og rig mulighed for at udvikle sig som performer.

 

Senest en uge efter at du har tilmeldt dig til audition i nedenstående formular, vil du på mail modtage en bekræftelse på din tilmelding, samt den sang og de scener fra manuskriptet til ”Cabaret”, som du bedes forberede til din audition.

Du vil den 15.november 2018 få tilsendt en mail om det specifikke tidspunkt for din audition.

Du skal være forberedt på callback om søndagen den 2.december efter kl. 15, i tilfælde af at vi gerne vil høre dig fremføre din scene og sang igen.

 

Sangene skal fremføres i den toneart de står noteret i de noder du får tilsendt. Der vil være pianist til stede til audition, som vil akkompagnere din fremførelse af din sang.

 

I panelet til audition er:

Kristian Studsgaard (instruktør)

Henrik Friis Madsen (kapelmester og vocal coach)

Carina Jennifer Haslev (koreograf)

Amira Laursen (koreografassistent)

Pernille Silke Hansen (forestillingsleder)

Sidsel Stoustrup (produktionsleder)

 

Hvis du er én af de heldige der efter audition får en rolle eller en ensemblerolle i ”Cabaret”, koster det 350 kr. i kontingent at være med i forestillingen. Dette gælder samtidig for et års medlemskab af Nørrebro Musicalteater. Kontingentet opkræves umiddelbart efter at du har fået besked om at du er udvalgt til at være med i forestillingen, og skal betales senest den 15.januar 2019.

Som medlem af Nørrebro Musicalteater får du en lang række fordele, bl.a. gratis adgang til Nørrebro Musicalteaters fester, invitation til kurser og andre begivenheder, stemmeret til generalforsamlingen og meget mere.

 

FIND TILMELDINGSFORMULAR HER

 

Hvis du har øvrige spørgsmål til audition, kan du skrive en mail til os på info@norrebromusicalteater.dk

 

 

Nørrebro Musicalteater © 2018 | kontakt: info@norrebromusicalteater.dk | følg os på facebook & Instagram