OBS!

Åbner ikke nyt vindue

Når formularen er sendt vil den igen blive tom, og en lille besked vil fremkomme her.

2. AUDITION TIL CABARET

2. audition/re-call afholdes lørdag d. 5/1 kl. 10-20 og søndag d. 6/1-2019 kl. 15-20

for alle unge mellem 18 og 30 år.

 

Der afholdes audition på de roller, der endnu ikke er blevet besat til den første audition.

Se rollelisten, for hvilke roller der stadig er mulige at søge på.

 

Til 2. audition/re-call vil der således være både førstegangs-ansøgere og ansøgere, der tidligere har været til audition og er blevet kaldt til anden prøve.

Har man tidligere søgt på "Cabaret" og fået afslag, kan man ikke søge igen i denne omgang.

 

Vi søger skæve, skøre, sjove og ekstroverte typer i alle størrelser, så hold dig ikke tilbage fra at tilmelde dig audition.

 

Nørrebro Musicalteaters produktion af ”Cabaret” skal opføres i alt 9 gange i løbet af november 2019.

Prøveperioden er januar til november 2019 med prøver hver tirsdag og onsdag aften (undtagen juli)

 

Audition finder sted i København. Nærmere besked om sted fås ved tilmelding.

 

I formularen nedenfor bliver du bedt om at skrive, hvilken rolle du søger. På nedenstående link kan du se en oversigt over roller og ensembleroller i forestillingen, hvilke roller der er besat/ledige samt oversigt over prøveperiode og forestillinger.

 

Selvom du går til audition på én eller flere specifikke roller, er det muligt, at vi caster dig til en anden rolle i stedet. Alle roller, såvel hovedroller som ensemble-roller er vigtige, og uanset hvad du får tilbudt, vil der være mange opgaver at gå ombord i og rig mulighed for at udvikle sig som performer.

 

Senest en uge efter at du har tilmeldt dig til audition i nedenstående formular, vil du på mail modtage en bekræftelse på din tilmelding, samt den sang og de scener fra manuskriptet til ”Cabaret”, som du bedes forberede til din audition.

 

Du vil den 29. december 2018 få tilsendt en mail om det specifikke tidspunkt for din audition.

 

Sangene skal fremføres i den toneart, de står noteret i de noder du får tilsendt. Der vil være pianist til stede til audition, som vil akkompagnere din fremførelse af din sang. Hvis du søger SALLY, FRAULEIN SCHNEIDER eller ENSEMBLE PIGER og ENSEMBLE DRENGE, skal du komme parat til at danse i løst tøj og blødt fodtøj.

 

I panelet til audition er:

Kristian Studsgaard (instruktør)

Henrik Friis Madsen (kapelmester og vocal coach)

Carina Jennifer Haslev (koreograf)

Amira Laursen (koreografassistent)

Pernille Silke Hansen (forestillingsleder)

Sidsel Stoustrup (produktionsleder)

 

Hvis du er én af de heldige, der efter audition får en rolle eller en ensemblerolle i ”Cabaret”, koster det 350 kr. i kontingent at være med i forestillingen. Dette gælder samtidig for et års medlemskab af Nørrebro Musicalteater. Kontingentet opkræves umiddelbart efter, at du har fået besked om at du er udvalgt til at være med i forestillingen og skal betales senest den 15.januar 2019.

Som medlem af Nørrebro Musicalteater får du en lang række fordele, bl.a. gratis adgang til Nørrebro Musicalteaters fester, invitation til kurser og andre begivenheder, stemmeret til generalforsamlingen og meget mere.

 

Hvis du har øvrige spørgsmål vedr. audition, kan du skrive en mail til os på info@norrebromusicalteater.dk

 

TILMELDINGSFORMULAR

 
 
 
 
 
 
 
Sopran/Mezzosopran
Alt
Tenor
Baryton/Bas
 
 
Jeg giver tilladelse til at I opbevarer mine oplysninger
 

PS! Vi gør opmærksom på at der er et begrænset antal pladser til audition. Tilmeldingerne sker derfor efter ”først til mølle”-princippet.

Hvis tilmeldingerne til audition når det maksimale antal inden tilmeldingsfristen den 10.november 2018, vil denne tilmeldingsfunktion blive lukket, og du vil i stedet få mulighed for at ønske at komme på venteliste, for det tilfældes skyld at nogle af de tilmeldte til audition skulle blive forhindret i at deltage. Skynd dig derfor at tilmelde dig inden pladserne til auditions fyldes op.

Nørrebro Musicalteater © 2018  |  kontakt: info@norrebromusicalteater.dk |  følg os på facebook & Instagram